Welkom bij Danitsja's

Brieven aan Chabba

Chabba:
 Het is me gelukt! Ik heb nu m'n eigen pagina!
Dat heb ik natuurlijk helemaal te danken aan mijn broertje Chirayu, 
die samen met mij een pagina wilde beginnen, thanx bro!

brieven april 2006

brieven mei 2006

brieven juni 2006

brieven juli/augustus 2006
Chabba: Samen met mijn broertje Chirayu ben ik als ritten naar Dronten gereisd en ik heb daar een paar dagen bij zijn nieuwe vrienden gewoond. Zij zijn ook een beetje mijn vrienden geworden.
Daarna kwamen m'n eigen baasjes me ophalen en leerde ik Marlee en Zeke kennen. Zij zijn erg leuk, maar ik zal m'n liefste broertje natuurlijk nooit vergeten!

Dus we laten elkaar af en toe weten hoe het met ons gaat. Mijn Ome Nomad woont daar ook; Chirayu en ik zijn achterneefjes van hem. 
Het baasje van Chirayu kent Marlee en Zeke ook, want zij heeft ze geknuffeld toen ze met de rattentaxi meegingen. En mijn baasje kent de vriendjes van Chirayu van toen ze mij ophaalden. 

Chirayu -> Chabba - 4 april 2006 - gastenboek Danitsja's Rat&Art
Naam: Chirayu
Website: www.echtekerels.nl 
Reactie: Chabba!! waar ben je??
Ik heb gehoord dat je nu in Leeuwarden woont, ik kon je ineens niet meer vinden in de kooi en toen vertelde Nomad dat je weg ging om bij Marlee en Zeke te gaan wonen :(
Ik wil wel weten hoe het met je gaat hoor!

dikke knuffel je broertje Chirayu
Chabba -> Chirayu - 12 april 2006 
Chirayu, ik mis je! Maar ik heb het erg leuk bij Marlee en Zeke. Het is wel vrij saai in de kooi met maar 2 andere ratjes, maar ik houd de gang er wel in. Bedankt ook voor je reactie in ons gastenboek!!

Ik mag al loslopen in de woonkamer en dat is erg leuk. De baasjes zeggen dat ik stoerder ben dan Marlee en Zeke.
Het baasje heeft zojuist op het rattenprikbord foto's van ons geplaatst, zo kun je gelijk zien dat Marlee en Zeke best wel jofele kerels zijn. Geen echte kerels natuurlijk, maar dat zal ik ze nog wel leren!

Doe je iedereen de groetjes van me? Ik hoop dat jij je een beetje staande kunt houden tussen al die grote kerels, maar voorzover ik heb gemerkt, zijn het allemaal wel toffe peren.
Een dikke knuffel van Chabba en geef al die echte kerels maar een hapje in hun bil van me!

Chirayu -> Chabba - 12 april 2006
Heej Chabba!

Fijn dat het zo goed gaat daar! Leuke foto's hoor
Hier gaat het ook goed, ik besluip vaak onze oom (ofzoiets, wij zijn zn achterneefjes) Nomad. En dan gaat hij met me stoeien, vet grappig! Dionysos doet nu ook weer gewoon normaal, hij is eigenlijk best een gezellige kerel
Ik heb ook nieuwe foto's, ze staan in mijn fotoboek. Het schijnt dat ik behoorlijk verschimmeld ben, maar ik ben toch helemaal niet groen en vies?

geef je nieuwe maatjes ook maar een hap in hun kont

dikke knuffel Chirayu
Chabba -> Chirayu - 30 april 2006 - gastenboek Echte Kerels -
Hallooow allemaal!
Het baasje liet me zien dat er over mij geroddeld wordt op deze site. Maar dat vind ik helemaal niet erg hoor! Hoe is het daar? Heb je nog gekke streken uitgehaald, Chirayu?
Ik speel graag verstoppetje, maar de baasjes zijn er niet zo blij mee (ze kunnen er slecht tegen als ze een spelletje verliezen).
Een vriendschappelijk hapje van Chabba voor iedereen en een extra lik voor mijn broertje Chirayu! Oh, en ook groetjes van mijn beste vrienden Marlee en Zeke en mijn niet-zo-goede-vriend Izumi!
Chabba -> Chirayu - 13 mei 2006
Hoi baasje van Chirayu en Chirayu en de andere kerels,

Ik sta nu ook op de website van m'n baasje! Ik mag daar van alles vertellen, alhoewel ik heb gehoord dat echt roddelen niet mag. Marlee en Zeke zeggen dat ze dan terug gaan roddelen en dat ze het me heel moeilijk zullen maken.
Over Izumi mogen we wel een beetje roddelen, maar dat vind ik dan ook niet eerlijk (hij is groot en ik ben klein).

Over Izumi gesproken, hij krijgt nu een nierdieet. Marlee en Zeke zeggen dat hierdoor de scherpe randjes van z'n karakter wat zachter worden. Izumi is laatst zelfs bij ons in de kooi geweest!
Zeke was er niet bij en dat vond Marlee geloof ik een beetje eng. Marlee zei dat ik stil moest blijven zitten en dat ik m'n mond moest houden tegen Izumi. Izumi zette z'n haren wel overeind, maar verder gebeurde er eigenlijk niets. Volgens mij is hij best wel een beetje aardig, ondanks de griezelverhalen die Marlee en Zeke 's avonds graag over hem vertellen.

Kom snel maar eens op onze site kijken, dan zien jullie hoe groot en sterk ik al ben. We mochten ook een stukje over rattentaxi's schrijven en ik heb gezegd dat die heel erg tof zijn!

Veel yoghurtsnoep toegewenst van jullie toegenegen broer en vroegere vriendje,
CHABBA
Chirayu -> Chabba - 13 mei 2006
Heej Chabba! en baasje van Chabba en vriendjes van Chabba!
Wat vet dat je nu ook je eigen stukje op de site hebt! Leuk he zo'n site waar je zelf alles mag vertellen .

Hier gaat het ook allemaal goed, ik ben al aardig beschimmeld volgens Ome Nomad...omdat ik wit word, maar das niet zo erg, ik vind het wel grappig eigenlijk .
Ik vermaak me nog steeds prima met mn nieuwe vrienden! Ome Nomad verteld altijd leuke verhalen over Pasta de muis. Hij beleefd heel veel avonturen echt grappig!

Heej misschien kunnen we onze brieven naar elkaar ook op de site zetten, das wel grappig, dan weet iedereen hoe het met ons gaat .

Je krijgt trouwens de groeten en een dikke knuffel van de andere kerels hier .

Dikke knuffel,
je broertje Chirayu

Chabba -> Chirayu - 14 mei 2006
Hoi Chirayu en allemaal!
Ik had gezien dat je zo wit wordt, dat is eigenlijk best wel cool natuurlijk, want zo ben je heel interessant. Ik krijg ook allemaal witte haartjes in m'n vacht, maar volgens mij blijf ik wel gewoon zwart.

Fijn dat je zo'n goede band met Ome Nomad hebt. Ik ben blij dat ik ook met hem heb kennisgemaakt, hij leek me erg aardig. Jammer dat ik zijn verhaaltjes niet kan horen, maar Marlee en Zeke kletsen ook heel veel hoor. Heel soms vertelt Izumi een verhaaltje over vroeger, dat is ook wel grappig.

Het lijkt me ook wel leuk om onze brieven op de site te zetten!
Marlee en Zeke hebben geen familie waar ze mee schrijven en Izumi zegt dat hij geen familie meer heeft. Dus dit is wel een leuke manier om ervoor te zorgen dat ik wat meer aandacht via de website krijg. En jij natuurlijk ook .
Zal ik het dan "Brieven aan Chirayu" noemen? En zal ik dan alleen mijn brieven aan jou erop zetten? Of allebei? Piep maar even door wat je leuk vindt!
Chirayu -> Chabba - 16 mei 2006
Heej Chabba!

Ik gooi wel gewoon alle brieven heen en weer op mijn stukje van de site . Is misschien ook wel leuk om er foto's bij te zetten van onze maffe kooigenoten, weet je meteen hoe het met je oude vrienden hier gaat .

dikke knuffel,
Chirayu
Chabba -> Chirayu - 25 mei 2006
Hee Chirayu!
Ik heb hier een paar foto's van mijn maffe kooigenoten voor je. Het was wel moeilijk om maffe foto's te vinden, want vooral Marlee en Zeke zijn van die modelratjes die altijd perfect op de foto staan en op de poepbak poepen.
Op de eerste foto zie je Zeke, hij kijkt heel verbaasd naar de camera en zo kijkt hij dus best vaak. Hij denkt dat hij heel stoer is, maar hij is eigenlijk best wel een watje.
Op de tweede foto zie je Marlee, die niet doorhad dat ik een foto maakte. Marlee is echt wel m'n maatje hoor. Hij is, net als Zeke, het toonbeeld van een tamme, gehoorzame rat, maar hij vindt het reuze interessant als ik nieuwe dingen ontdek in de kamer.
En die witte rat is Izumi. Hij heeft me laatst gebeten toen we samen op de bank waren. Niet hard hoor, maar hij keek er heel gemeen bij. Daar heb ik dus een foto van, maar die stuur ik maar niet, want Izumi leest mee op onze brievenpagina...
En Izumi was dus heel boos op mij dat ik had geschreven dat hij geen familie heeft, want hij heeft wel familie! Geen broers, zusjes en ouders meer, maar hij heeft nog contact met een halfzusje van hem. Dat  schijnt echt een spetter te zijn en misschien komt ze hier wel eens logeren.
Marlee en Zeke zijn trouwens heel benieuwd naar een foto van Cujo en Dionysos, daar heb ik ze al veel over verteld!
Groetjes van Chabba aan iedereen!
Chirayu -> Chabba - 25 mei 2006
Heej Chabba!
Wat een leuke vriendjes heb je! Ik zou ze best eens willen ontmoeten!
Izumi lijkt misschien een beetje op onze buurvrouw Cujo. Die bijt ook, maar dat komt omdat ze een slechte jeugd heeft gehad. Ze heeft geen vertrouwen meer in mensen. Ik denk dat ze haar pijn hebben gedaan, arme Cujo Gelukkig heeft ze nu een leuke vriend, onze buurman Paddo. Paddo heeft geen ballen meer, net als mijn vriend Orion. Hij was vroeger heel gemeen tegen andere ratten. Maar nu woont hij blij samen met zijn vriendinnetje. Is echt een leuk stel, ik zal een foto van ze meesturen.

Met Dionysos gaat het ook goed, ik vind hem nu wel aardig. Hij is heel gezellig en heeft gevoel voor humor . Met Ome Nomad gaat het ook goed, je krijgt een dikke knuffel van hem. Hij vind het echt leuk om zijn achterneefjes te kennen zegt hij
Verder gaat alles hier zn gangetje, Samba praat nog steeds gek, hij komt uit Belgie en hij vind alles bangelijk. Dan zou je denken dat hij bang is, dus ik probeer hem dan te troosten en dan zegt hij: "nee bangelijk...mooi...schoon!" Dus als je denkt dat hij bang is bedoeld hij dat hij schoon is ofzo? Snap er niet veel van, maar hij is wel aardig

Ow en vrijdag hebben we de verjaardag van Fruitcake, Gomez en Desperado gevierd en we kregen vis! Das echt vet lekker spul joh!
Moet je ook maar eens vragen of jullie dat mogen eten.

Groetjes en een dikke knuffel,
je broertje Chirayu
Chabba -> Chirayu - 2 juni 2006
Hey hoi broer!

Tjee zeg, het valt me wel op dat jij al heel netjes kunt schrijven. Leert ome Nomad je dat allemaal? Ik probeer het net zo goed te doen als jij, maar dat valt niet mee. Wat dat betreft heb ik weinig aan Marlee en Zeke, want ik schrijf al netter dan hun.
Jullie mogen allemaal zeker wel eens langkomen als de baasjes weg zijn, dan kunnen we de boel eens goed op stelten zetten!

Cujo ziet er op de foto best gelukkig uit, volgens mij gaat het nu wel goed met haar. Ik zou haar vriendje ook wel willen zijn, maar ik denk dat Orion haar niet zomaar zal afstaan (en ik weet niet of ik wel samen met Orion wil wonen). Wel leuk dat hij een vriendinnetje heeft!
Izumi heeft ook een vriendinnetje, maar dat is meer een lange afstandsrelatie. Hij krijgt af en toe virtuele knuffels van een siamese dame die ChinChin heet, maar dat haalt het natuurlijk niet bij een echt vriendinnetje. Ze is wel knap hoor!
Vindt Orion het leuk dat hij zín ballen mist, omdat hij nu een vriendinnetje heeft? Dan is dat misschien ook wel iets voor Izumi .

Die rittenfoto is ook leuk! Volgens mij lig ik onder of boven jou op de foto! Die andere zwarte ratjes zijn onze dumbobroertjes, die herken ik ook wel.

Ik vond Dionysos wel een rare rat, want hij wilde in het begin maar al te graag de baas over ons spelen. Leuk om te horen dat hij toch niet zoín etterbak is.
En hoe staat het met jou positie in de kooi? Marlee krijg ik al vrij gemakkelijk op zín rug, maar Zeke spartelt nog heel erg tegen. En soms maken ze ruzie om mij.
Later, als ik de baas ben, zal ik ervoor zorgen dat er nooit meer ruzie in onze kooi komt (hopelijk werken Marlee en Zeke dan ook mee, anders komt er toch nog ruzie van ).

Ik heb het baasje gevraagd of we ook vissen mogen, maar het baasje zegt dat we al genoeg huisdieren hebben. Toen ik zei dat het om op te eten was, werd ze helemaal bleek. Ze blijkt dus vegetarier te zijn, daar baal ik wel van!
Ze heeft ons wel een pilletje gegeven waarvan ze zei dat het visolie was. Dat was erg lekker, maar ik weet niet zeker of er wel echt vis inzat. In babyolie zitten immers ook geen babyís, toch???

Izumi is ook bijna jarig, dan wordt hij 2 jaar! Hij loopt op te scheppen dat hij vreselijk verwend gaat worden, want dat hebben de baasjes hem beloofd op Iggyís derde verjaardag (toen was hij heel jaloers op Iggy). Izumi zegt dat we de hele dag hongerig moeten toekijken hoe hij volgepropt gaat worden, dat lijkt me niet leuk .
Fijn dat jullie wel iets lekkers krijgen als er ratjes jarig zijn, ik ben wel een beetje jaloers. Je hoort nog van me hoe die stomme verjaardag is verlopen!

Oh, en weet je wat Izumi zei? Hij zei dat de baasjes ook in BelgiŽ zijn geweest en dat ze helemaal niet gek praten toen ze in Nederland kwamen. Hij zegt dat Samba zich vreselijk aanstelt en dat jullie erg stom zijn dat jullie erin trappen.
Dat vind ik wel grof van Izumi, maar dan weet je gelijk hoe Izumi echt is. Hij vindt zichzelf heel slim omdat hij al zo oud is, maar wij zijn vast veeeeel slimmer als we zo oud zijn als hem!

Een liefhebbend hapje in je oor van Chabba en je krijgt ook de groetjes van de andere ratjes; ze vonden de fotoís heel mooi
Chirayu -> Chabba - 5 juni 2006
Heej Chabba!

Ik kan echt vet netjes schrijven ja, heb ik geleerd van Desperado. Die heeft het voorgedaan met een stokje in de beukensnippers. Lijkt me heel gezellig om een keer langs te komen, moet ik alleen even een fiets regelen, lopen is wel erg ver namelijk. Mijn baasjes gaan wel naar Friesland binnenkort, naar een festival, Waldrock ofzo heet dat.

Orion woont niet bij Cujo hoor, dat is Paddo. Ze zijn wel allebij zonder ballen, maar Orion woont bij ons in de kooi, hij is vet gezellig, alleen die maffe Samba zit steeds achter zijn kont aan...
Paddo is wel heel blij met zijn meisje Cujo, hij houd niet van jongens zegt hij en hij vind dat wij gek zijn...hij is zelf gek vind ik. Wie wil er nou samen wonen met een meisje, die doen van die meisjes dingen en houden van roze enzo...bij ons is het tenminste gezellig.
Misschien houd Izumi wel van meisjes, dan kan hij ook zonder ballen worden en van roze gaan houden

Weet jij trouwens waar onze andere broertjes en zusjes heen zijn? Misschien kunnen we een keer een reeunie doen, das wel hip toch?


Mijn positie in de kooi is nogal eehm vaag. Als ik probeer iemand op zijn rug te doen zeggen ze: "Doe niet zo maf kleine uk" zo klein ben ik toch niet meer? Mja ik woon wel met 7 andere kerels samen natuurlijk...ik hoop dat er een keer nieuwe ukken komen, kan ik daar lekker de baas over zijn Laat ik ze eten voor me halen enzo, haha.

Wel jammer hoor dat jullie geen vissen mogen. Hebben ze geen vegetarievissen? maar in jullie brokjes zit toch ook vlees? of eten jullie ook vegetariers?
Ik denk ook niet dat er baby's in babyolie zitten eigenlijk, in motorolie zit ook geen motor, anders zou de olie vast wegrijden

Die Izumi is wel een beetje raar hoor, mensen worden toch niet belgies als ze daar even naartoe gaan. Samba is daar geboren en hij zegt dat ze daar allemaal zo praten. Ik denk ook dat wij allemaal veel slimmerder gaan worden dan die rare Izumi.

Ik ga maar even kijken of we nog snacks hebben, ik heb honger joh
dikke knuffel,
Chirayu

Chabba -> Chirayu - 21 juni 2006
Hoi lieve broer!
Wat leuk dat je baasjes naar Waldrock gaan, dat schijnt heel stoer te zijn! Kun je niet vragen of je mee mag? Dan wil ik ook wel komen, dan kunnen we zo'n fretten-iglo-tentje kopen en daarin met z'n tweetjes slapen. Als jij mag, mag ik vast ook wel van m'n baasjes!  

Sorry dat ik Orion met Paddo verwarde, het was niet zo bedoeld hoor! Leuk dat Orion dan wel een gewone jongen is gebleven en niet zo meisjesachtig is geworden!!!
Volgens mij houdt Izumi niet van roze, zijn kooi is meestal helemaal blauw ingericht. En ik weet niet of het baasje dit doet om ons te pesten, maar wij hebben dit keer de roze hangmat in onze kooi hangen...

Ik weet dat broertje Chili bij DCrats woont, daar woont Izumi's ChinChin ook (de site staat bij onze Links). En bij mama wonen natuurlijk nog een paar nestgenootjes. Ik denk dat mama ook wel weet waar onze broertjes en zusjes zijn? Zullen we mama een briefje sturen? Dan horen we gelijk hoe het met haar en papa gaat (en dan vindt ze het vast heel geweldig van ons dat we haar een briefje hebben geschreven!).


Jammer dat je nog niet echt hogerop in de groep bent gekomen. Zeke doet wat dat betreft ook wel moeilijk hoor, alhoewel ik hem soms het bloed onder de nagels vandaan haal! Zeke begint nu ook te puberen en Marlee zegt dat ik daarmee uit moet kijken.

Natuurlijk bestaan er wel vegetarievissen! Maar die zijn heel smerig en meestal van plastic. Wij mogen geen vegatariŽrs eten van de baasjes. In onze brokjes zit wel iets vleesachtigs, het baasje zegt dat er poederkippen inzitten, maar ik weet niet precies wat dat is . Het is wel lekker!

Die verjaardag van Izumi viel trouwens best mee en we werden zelfs nog op lekkers getrakteerd . Dat was wel tof van Izumi! Op z'n verjaardag kreeg Izumi het twee keer heel erg benauwd, toen vond ik Izumi wel zielig. Izumi zei nog dat z'n eerste verjaardag veel leuker was, want toen waren z'n broer en z'n vrienden er nog. Volgens mij mist Izumi die vrienden best wel erg.
Zeke vond het ook zielig voor Izumi, en hij heeft gezegd dat Izumi bij ons in de kooi mag wonen als hij de laagste positie in zou nemen en daar zou blijven. Maar dat wilde Izumi niet, hij is best wel koppig .

Op onze site kun je nu ook bekijken wat ik zoal in m'n vrije tijd doe als ik los mag lopen. Het baasje heeft een heel nieuw fotoverhaal speciaal voor mij gemaakt, dat Ratproof heet. Marlee en Zeke mochten ook meedoen, maar die zijn niet zo lenig als ik ben (best wel sneu eigenlijk).
Ik ga zo weer maffen, want ik moet helemaal fit zijn als ik straks weer uit de kooi mag .
Een knuffel terug van Chabba
Chirayu -> Chabba - 12 juli 2006
Heej Chabba!

Sorry dat ik pas zo laat reageer maar iedereen was druk en ik kon niet achter de computer...

Mn baasjes zijn ondertussen naar waldrock geweest en ik mocht niet mee. Het was te gevaarlijk voor kleine ratjes zoals ik zeiden ze. Leek mij juist een groot avontuur, maarja, misschien volgend jaar. Dan ben ik natuurlijk al veel groterder .

Poederkippen lijken me wel heel stoer! Zijn die echt van poeder? En tokken ze dan ook? Lijkt me echt grappig, tokkend poeder

Ik heb gehoord dat Izumi is overleden Dat is echt niet leuk, ook al was hij niet altijd aardig. Ik hoop dat hij nu weer samen is met zijn vriendjes. Heel veel sterkte iig voor jullie van ons allemaal.

Ik ga lekker slapen, welterusten

dikke knuffel van Chirayu
Chabba -> Chirayu - 2 aug 2006
Hoi Chirayu!
Alles goed? Hier gaat alles wel z'n gangetje.
Gek, ik had eigenlijk niet gedacht dat we Izumi zouden gaan missen, maar dat is toch wel een beetje zo. 's Avonds kwam hij altijd bij onze kooi snuffelen, en dan snuffelden we terug en wisselden wat wetenswaardigheden uit. Zolang wij wisten dat hij niet bij ons kon komen, en andersom, was hij best wel aardig. Ik heb hier nog een foto'tje van hem.

Hier was het ook druk achter de computer, want Izumi had nog allemaal aantekeningen over vernevelen nagelaten, en die moest het baasje op de website zetten. Misschien dat we dat vernevelen ook wel eens mogen doen, want wij zijn nu ook verkouden. De dierenarts zegt dat het niet zo erg is en we moeten van haar veel bisolvon drinken.
Jammer dat je niet groot genoeg bent voor Waldrock ! Ben jij ook nog steeds zo klein? Ik weeg nu 410 gram, maar Marlee en Zeke zijn nog steeds groter dan ik ben (510 en 610 gram) .

Marlee en Zeke zijn 8 maanden en het baasje zegt dat ze nu ook van binnen groeien en pubers zijn. Ik weet niet wat dat precies is, maar wel dat het erg vervelend is!! . Ze zijn af en toe heel prikkelbaar. Als ik vraag wat er aan de hand is, zeggen ze vaag: "Niets...", terwijl ik aan de ringen op m'n staart voel dat er wel iets aan de hand is .
Het baasje zegt, dat ik met mijn 5 maanden nog te jong ben om te begrijpen wat puberen inhoudt, maar ik denk dat ik dat wel een beetje weet! Marlee en Zeke doen namelijk de hele tijd stoer, en onderling proberen ze de eerste en de tweede plaats in de groep te bemachtigen.
En ik doe nu gewoon met ze mee !
Laatst vroeg Marlee al aan me: "Chabba, is er iets? Je doet zo macho", en toen heb ik gezegd dat er niets was en heb ik Marlee op z'n rug gegooid . Ik geloof dat ze nu wel door hebben dat ik ook meedoe voor de eerste plaats in de groep!!!

Die poederkippen tokken niet en ik weet niet waarom ze dat niet doen. Ik heb het aan Zeke gevraagd, en die hield een heel ingewikkeld verhaal over dat de poederkippen niet ontdekt willen worden, want dan worden ze opgegeten. Daarom zijn ze dus heel stil.
Maar Marlee zegt juist dat ze wel tokken en hij ging, heel vervelend, de hele tijd poederkippen tegen de ramen van onze kooi gooien en toen zeiden ze wel 'tok'. Toen werd Zeke heel erg boos (zo doen pubers dus!).

Ik heb papa en mama ook een briefje gestuurd om te vragen hoe het met ze gaat en met onze broertjes en zusjes. Mama kan ons hopelijk ook wat foto's van onze broertjes en zusjes sturen, het lijkt me leuk om ze weer eens terug te zien!

Nu ga ik eerst even relaxen bij de waterbak, want het is nog steeds wel warm in de kooi. Het baasje zegt dat er een hittegolf was, maar ik heb nog geen golf gezien...
Groetjes van Chabba
Chirayu -> Chabba - 3 aug 2006
Heej Chabba!

Het gaat niet zo heel goed met mij, ik heb een middenoorontsteking en toen moesten we zaterdagavond ineens naar de dierenarts. Ik kan mijn hoofd niet meer rechthouden, ik probeer het wel, maar het lukt gewoon niet...
Ik heb dexamethason gehad van de dierenarts, met een grote spuit en ik heb niet eens gepiept, stoer van mij he
Nu krijg ik antibiotica, ik vind het wel vies maar baasje zegt dat ik er beter van word dus ik slik het maar gewoon door. De dierenarts zei wel dat mijn baasje er heel snel bij was en dat ik wel weer beter word. Maar ze wist niet zeker of ik straks mijn hoofd weer recht kan doen, dat moeten we afwachten...ik hou niet van wachten

Samba is ook aan het puberen geloof ik, hij valt steeds iedereen lastig. Maar ik duw hem altijd gewoon weg. Je krijgt trouwens de groeten van ome Nomad en de anderen

Die poederkippen zijn wel heel apart hoor, kan je niet een keer een foto van ze maken? Dan kan ik zien of wij ook poederkippen hebben.

Ik ben benieuwd hoe het met mama en onze broertjes en zusjes is, ik hoop dat we snel antwoord krijgen

Ik ga weer even slapen, want ik word een beetje duizelig van dat scheve hoofd van me,

truste!
Dikke knuffel, Chirayu
Chabba -> Chirayu - 6 aug 2006

 


Chabba -> Chirayu - 12 aug 2006
Hey Chirayu,
Hoe is het nu met je?
Ik hoop dat je hoofd niet meer zo duizelig is!
Laat je snel weten hoe het met je gaat? Ik maak me wel een beetje ongerust over je hoor!
Liefs van Chabba en ook van Marlee en Zeke!

klik hier om terug te gaan

klik hier om naar boven te gaan

klik hier om verder te gaan


HOME